Львів купив два нові порохотяги для вулиць. Фото

4517 0
Загалом цього року місто запланувало придбати 10 одиниць техніки.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Львівська міська рада придбала за 10,4 млн грн два нові порохотяги Iveco для вулиць. Техніку наприкінці минулого тижня отримало ЛКП «ШРП Шевченківського району», повідомляє прес-служба ЛМР.

«В отриманих порохотягах автоматичне управління процесами прибирання. Усе комп’ютеризовано, є відеокамери по периметру. Потужність дозволяє прибирати на досить великій швидкості. Є бокові і передні щітки для вологого прибирання в суху погоду, якщо немає дощу. Позаду машин є патрубок, яким можна збирати опале листя», — розповідає заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Читайте також: Львів відмовляється від піскосуміші

За словами директора ШРП, після отримання порохотягів їхні механік та водій пройшли навчання на базі постачальника. Машини мають страхівки, відтак їх має оформити департамент житлового господарства та інфраструктури, аби вони вже могли працювати. Один порохотяг прибиратиме вулиці Шевченківського району, інший — Личаківського. Об'єм кожного з них — 7 куб. м.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, загалом цього року запланували придбати 10 одиниць техніки. Крім порохотягів, ідеться про 5 МАЗів — 3 великі і 2 малі, для прибирання внутрішньоквартальних і магістральних доріг, 2 малі порохотяги ємністю 1,8 куб. м відповідно, для прибирання вулиць, хідників і невеликих площ, а також тракторець «Білорус», який вже придбали у лютому. Додамо, що нову техніку купляють у лізинг.

Фото прес-служби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!