Львів передав військовим безпілотний розвідувальний комплекс за майже 16 млн гривень

611 0
Йдеться про безпілотний авіаційний розвідувальний комплекс RQ-35 Heidrun із трьох бортів.
фото: лмр

фото: лмр

Громада Львова продовжує підтримувати українську армію. Завдяки податкам містян, цього разу мерія закупила і передала військовим безпілотний авіаційний розвідувальний комплекс RQ-35 Heidrun із трьох бортів, загальною вартістю 15,9 млн грн. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Комплекс складається з одного основного та двох змінних (запасних) БПЛА. Така комплектація дозволить забезпечити безперебійну розвідувальну роботу навіть у разі втрати частини комплексу. Сьогодні, 18 березня, цю техніку передали захисникам.

Читайте також: Львів передав військовим техніку та обладнання на 10 млн грн

Додамо, що данський безпілотник Heidrun вже показав свою ефективність у розвідці та спостереженні на низьких висотах. Він має високу стійкість до дії засобів радіоелектронної боротьби противника, мобільність та швидку підготовка до запуску, а також малу помітність.

Нагадаємо, нещодавно мерія Львова за кошти громади закупила захисникам чергову партію найнеобхіднішого на передову. Це авто, квадрокоптери та зарядні блоки на загальну суму 3,8 млн грн. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!