Львів планує купити ще кілька десятків електронних табло

1192 0
Зараз в наявності є приблизно 35 електронних табло.
ФОТО:ANDRIY BILYY

ФОТО:ANDRIY BILYY

Львів планує придбати ще кілька десятків електронних табло. Про це у програмі «Тема тижня» Tvoemisto.tv повідомив  директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Олег Забарило. 

«Цього року ми в бюджеті закладаємо кошти на купівлю додаткових нових табло. Зараз в нас їх близько 35, хочемо докупити ще кілька десятків, скільки нам дозволить фінансування. Зараз якраз відбувається процес формування бюджету розвитку і все залежить від фінального рішення. Плюс є обмеження із фінансування, які, на жаль, нікуди не ділися», – зазначив він. 

Читайте також: Що робити львів'янам, якщо на складних перехрестях не працюють світлофори 

Олег Забарило додав, що однією з проблем, зумовлених воєнним станом, є обмеження різного виду фінансування, і відповідно до законодавства, немає можливості придбати певні засоби.  

«Наприклад, ми цього року хотіли придбати електронні табло і на початку року заклали на це кошти в бюджеті. Але постанова Кабміну, яка регламентує порядок здійснення видатків з місцевих бюджетів, прямо забороняє придбання такого роду речей. Відповідно, ми цього зробити не змогли. Так само і щодо світлофорів є певні обмеження в бюджеті в частині неможливості провести ті чи інші закупівлі», – каже він. 

Детальніше про те, як планують заживляти світлофори у Львові, як місто справляється з дорожнім рухом в умовах війни і відключення світла та чи залишились проблемні маршрути, щодо яких є постійні скарги людей читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.  

Олена Шумик 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!