Львів планує купити модульний туалет за п'ять мільйонів гривень

8578 0
ЛКП «Львівводоканал» оголосило електронну закупівлю модульної вбиральні. Її встановлять на проспекті Свободи.
Фото з презентації ЛМР

Фото з презентації ЛМР

Львів оголосив закупівлю модульної вбиральні за 5,2 мільйони гривень. Встановити її планують на проспекті Свободи наприкінці цього року.

Читайте також: «Пустіть в туалет!» Як це, коли у Львові не працюють громадські вбиральні

ЛКП «Львівводоканал» оголосило електронну закупівлю модульної вбиральні у системі Prozorro. Початкова вартість закупівлі – 5 238 600 грн. Провести тендер мають 29 листопада.  

Встановити автоматизовану модульну вбиральню планують на проспекті Свободи до 31 грудня 2021 року.

У закупівлі вказано, що модульна вбиральня має мати одну кабінку для відвідувачів з обмеженими фізичними можливостями та батьків з немовлятами, дві кабінки звичайного типу та кабіни для обслуговування.

Модульна вбиральня матиме система оплати за допомогою банківських платіжних карт.

Також додамо, що модульну вбиральню встановлять і в центральному парку Львова – імені Івана Франка.

Читайте також: Після публікації Тvoemisto.tv міського голову Львова закликали відкрити вбиральні у центрі міста

Нагадаємо, через проблему із туалетами, весною Львів вирішив закупити модульні туалети. Перший встановлять на проспекті Свободи, поблизу підземних туалетів. Раніше директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець у коментарі Тvoemisto.tv зазначив, що модуль українського виробництва коштує приблизно 4 мільйони гривень, і що Львів шукатиме можливість придбати такий туалет, розтермінувавши виплату. 

У центрі Львова не працюють туалети, більшість громадських вбиралень, які були колись у місті, сьогодні зачинені. Після публікації Тvoemisto.tv тексту про проблеми із вбиральнями у центрі Львова до міського голови звернулась депутатка районної ради Наталія Колодій і закликала мерію відкрити і облаштувати громадські вбиральні у центральній частині міста. Детальніше про проблему читайте у матеріалі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!