Львів посилює карантин. Усі школи переходять на дистанційне навчання

6781 0
Дитячі садочки працюватимуть, дотримуючись протиепідемічних заходів.
Фото: Твій Романів

Фото: Твій Романів

Заклади загальної середньої та позашкільної освіти усіх форм власності у Львові продовжують навчання з використанням дистанційних технологій. Учні 1-4 класів також переходять на навчання в онлайн-форматі. Про це повідомила керівниця управління освіти міста Зоряна Довганик.

«24 березня на позаплановому засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС прийняли нові рішення щодо організації освітнього процесу. Учні 1-4 класів на канікулах до 26 березня. Із понеділка вони, незалежно від форми власності закладу, також переходять на навчання з використанням дистанційних технологій», − каже вона.

Читайте такожУ дитячій лікарні на Орлика відкрили нове відділення. Перших пацієнтів вже лікують

Водночас дитячі садочки працюватимуть, дотримуючись протиепідемічних заходів.

Додамо, що всі обмеження діятимуть до окремого рішення комісії з питань ТЕБ і НС.

Нагадаємо, 25 березня Львівщина ввійшла до найвищого рівня епіднебезпеки. Про те, які обмеження діятимуть в області та місті зокрема, можна дізнатися за посиланням

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!