Львів пропонує переселенцям 1,5 тисячі вакансій

12616 0
Їм пропонують вакансії інженерів комунальних служб, паркувальників, пекарів, працівників салонів краси.
Фото: Unica.md

Фото: Unica.md

Центр підтримки вимушено переміщених українців, який у суботу відкрився на вул. Князя Романа, 6, надає юридичну допомогу переселенцям, а також допомагає їм із пошуком роботи. Про це сьогодні на брифінгу повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За його словами, за перших три дні роботи центр отримав 398 звернень вимушено переміщених осіб. Найбільша кількість запитів стосувалася відновлення документів, переєстрації, пошуку роботи та місця ночівлі. Найбільше переселенців із Києва та Харкова, хоча до Львова приїжджають з усіх  тимчасово окупованих сьогодні міст.

Читайте також: На Львівщину із зони бойових дій переїхало уже 13 підприємств 

Андрій Москаленко каже, що місто підготувало для переселенців півтори тисячі вакансій.

«Це вакансії, які підготували юридичний департамент, центр зайнятості, управління персоналом. Ми можемо пропонувати від технічних до сервісних посад, вакансії інженерів комунальних служб, паркувальників, пекарів, працівників салонів краси. Якщо комусь із середнього бізнесу потрібні працівники, то запрошуємо у центр підтримки вимушених переселенців надати вакансії», – каже він.

Читайте також: Як переселенцю знайти роботу у Львові 

Також Андрій Москаленко зауважив, що від завтра запустять чат-бот із пропозицією вакансій, також можна телефонувати або прийти у центр на Князя Романа, 6, у «Радіогараж».

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Князя Романа, 6, у приміщенні «РадіоГараж», запрацював Центр підтримки вимушено переміщених українців. Графік роботи центру: з 10.00 до 20.00. Контактний телефон: 050 555 44 61

Христина Гоголь

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!