Львівавтодор просить поліцію не вимикати світлофори через Порошенка

2177 0
Завтра Львів має відвідати Президент України.
Фото: thesundaytimes.co.uk

Фото: thesundaytimes.co.uk

У зв’язку із приїздом Петра Порошенка у Львів, керівництво «Львівавтодору» пропонує не перемикати світлофори у режим жовтого миготіння. Про це йдеться у зверненні підприємства до начальника Управління патрульної служби МВС у Львові.

«Перемикання світлофорів здійснюється безпосередньо на місці світлофорного об’єкту працівниками підприємства і займає певний проміжок часу і створює негативні відгуки громадськості міста», – йдеться у зверненні.

Також в підприємстві просять завчасно попередити про маршрути, за якими можуть перемикати світлофори, задля уникнення ускладнень дорожнього руху.

Раніше речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль у коментарі Tvoemisto.tv повідомив, що теоретично світлоформи можна вимкнути на маршруті проїзду кортежу.

«На десять хвилин вимкнути світлофори не буде проблемою, але тільки для так званих «розумних світлофорів», які вмикаються і вимикаються автоматично на центральному пульті керування рухом. Проте на балансі "Львівавтодору" перебуває приблизно 150 світлофорів, 110 із них – не автоматизовані. Тож біля таких доведеться чергувати бригадами, аби за вказівкою поліції вручну вимкнути та ввімкнути конкретні світлофори на маршруті», – сказав він.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що світлофори під час візиту Порошенка ймовірно увімкнуть у режимі жовтого миготіння


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!