Львівелектротранс найме охоронців-контролерів, які прибуватимуть на виклик водія

3363 0
До мобільної групи входитимуть троє охоронців, ще 20 працюватимуть контролерами.
Фото: Андрій AV / alltransua.com

Фото: Андрій AV / alltransua.com

ЛКП «Львівелектротранс» найме охоронців-контролерів, які працюватимуть у трамваях та тролейбусах за викликом водія. Відповідний тендер опублікували на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: На що (не) мають права львівські контролери. Інфографіка

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, йдеться про групу швидкого реагування, яка працюватиме цілодобово. Крім охорони майна, ці працівники також виконуватимуть обов’язки контролерів у електротранспорті та зможуть виявляти тих, хто не оплатив проїзд.

Охоронці працюватимуть на території депо на Промисловій, Городоцькій, Тролейбусній та Вітовського, а також на інших об’єктах, що розташовані на Сахарова, Татарбунарській, Хуторівці, Вернадського та Наварії. До мобільної групи входитимуть троє охоронців, ще 20 працюватимуть контролерами.

Згідно з технічним завданням, охороняти майно ЛКП мають до кінця лютого 2020 року. Вартість послуг – понад 3,5 млн грн.

Читайте також: Сафарі на «зайців». Чому контроль у трамваї нагадує пошук терористів

Переможцем торгів стало ПП «Приватне юридичне охоронне підприємство "Щит Галичини"», якому вже повідомили про намір укласти договір. Згідно з даними системи Youcontrol, підприємство зареєстроване у Львові, його власником є Володимир Коваленко.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!