«Львівелектротранс» отримав перші 10 нових тролейбусів Електрон. Фото дня

6589 0
Вони оснащені кондиціонерами та USB-зарядками.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

До Львова прибули перші 10 тролейбусів «Електрон». Усі 50 тролейбусів обіцяють доставити до кінця березня 2020 року.

Читайте також: Для Львова хочуть придбати ще 40 вживаних берлінських трамваїв

На тролейбуси нанесли нову львівську ліврею. Вони мають гарантію на 2 роки або 100 тис. км, оснащені кондиціонерами, USB-зарядками та відеокамерами. 

Читайте також: Нові тролейбуси від «Електрону» виїдуть на вулиці Львова у листопаді. Фото

Нагадаємо, тендер на тролейбуси провели у листопаді торік. Ідеться про 17 мільйонів євро від ЄБРР, з яких 15 млн – кредит, і 2 млн – грант. Крім закупівлі нових тролейбусів, за ці кошти мають реконструювати тролейбусні мережі та відремонтувати трамвайне депо на Промисловій і тролейбусе депо на Тролейбусній.

Додамо, раніше Концерн «Електрон» виготовив для Львова трамваї, що зараз курсують на Сихів, а також – тролейбуси, автобуси та електробус. Усього місто замовило у підприємства 135 одиниць транспорту. Крім цього, у наступні два роки Львів візьме кредит на 100 тролейбусів із автономним ходом.

Фото Христини Процак / Фейсбук

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!