Львівщина – четверта область за кількістю укладених шлюбів у День закоханих

594 0
Наразі в Україні скоротили термін між поданням заяви на укладення шлюбу та його реєстрацією.
фото умовне

фото умовне

Львівщина увійшла у п’ятірку лідерів серед областей за кількістю укладених шлюбів 14 лютого. Про це повідомило Міністерство юстиції України. 

Йдеться про 44 пари, які уклали шлюб у День всіх закоханих, що є четвертим результатом України. На першому ж – Київ із 111 шлюбами. 

Додамо, що у зв’язку з військовим станом в Україні скоротили термін між поданням заяви на укладання шлюбу та його реєстрацією. Наразі він становить одну добу. 

Нагадаємо, що в Україні анонсували запуск послуги онлайн-шлюбу за допомогою відео в мобільному застосунку «Дія».

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!