Львівщина отримала автомобіль для транспортування вакцин

863 0
Спецавтомобіль оснащений холодильним обладнанням з об’ємом для транспортування вакцин 4 куб. м за температурного режиму +2…+8 градуси.
фото: жанна ліщенко/фейсбук

фото: жанна ліщенко/фейсбук

Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України отримав від UNICEF Ukraine автомобіль для транспортування вакцин. Про це повідомила очільця Центру та головна епідеміологиня Львівщини Наталія Іванченко.

«Львівщина однією з перших в країні отримала автомобіль для перевезення вакцини. Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine надає Україні 30 автомобілів для транспортування вакцин та понад 1,5 мільйона доз різних вакцин, як гуманітарну допомогу Першу партію із 10 автомобілів передала під час свого офіційного візиту виконавча директорка ЮНІСЕФ Кетрін Рассел»,  каже вона.

Читайте також: Де у Львові можна вакцинуватись від коронавірусу. Перелік локацій

За словами Наталії Іванченко, ці автомобілі оснащені спеціальним холодильним обладнанням з об’ємом для транспортування вакцин 4 куб. м за температурного режиму +2…+8 градуси за Цельсієм, що дозволить доставляти необхідний запас вакцин до будь-якого закладу охорону здоров'я в межах області.

Нагадаємо, що в Україні дозволили робити друге бустерне щеплення проти коронавірусу усім повнолітнім охочим. Раніше бустерну дозу отримати вдруге могли лише українці, які входять до груп ризику.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!