Львівщина сьогодні прощається із шістьма захисниками

8546 0
Вони загинули в російсько-українській війні.
Фото: твоє місто

Фото: твоє місто

Львівщина сьогодні прощається із шістьма захисниками, які загинули у російсько-українській війні. Про це повідомляють у ЛОВА. 
 

Що відомо про Героїв

 
Пшик Володимир
Житель села Жовтанці. Командир 1 аеромобільного відділення 3 аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти аеромобільного батальйону військової частини А2582. Загинув 18 вересня 2023 року внаслідок ворожого обстрілу в районі н.п. Вербове Пологівського району Запорізької області. У воїна залишились матір, брат, сестра.
 
Павло Баран
Житель села Вихопні Жовтанецької громади. Вважався «зниклим безвісти». Служив у в/ч А4447. Загинув 11 червня 2023 року у районі н.п. Роботине Пологівського району Запорізької області. У воїна залишились дружина, матір, брат.
 
Тарас Колтун
Мешканець села Полоничі Золочівського району. Воїн був навідником кулеметного відділення кулеметного взводу стрілецької роти стрілецького батальйону. Загинув 14 вересня 2023 року на Запорізькому напрямку. У захисника залишилися батьки, дружина та двоє синів.
 
Володимир Звір
Житель села Воля-Висоцька Жовківської громади. Був учасником бойових дій з АТО. Служив у 3 механізованому батальйоні 3 штурмової бригади сил спеціальних операцій «Азов». У воїна залишились батьки та двоє братів.
 
Олег Гатараняк
Житель міста Дрогобич. У вересні 2022 року був призваний на службу. З 1 жовтня перебував на нульових позиціях Херсонського напрямку. Захищав Україну у складі 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади. Загинув під час виконання бойового завдання 15 жовтня 2022 року. Тіло воїна довго не могли опізнати, потім були тривалі ДНК-експертизи, після яких підтвердилась особа загиблого. У воїна залишилась мама та молодший брат з сім’єю.
 
Володимир Садовий
Житель міста Новий Розділ. Захищав Україну на східному напрямку. Загинув 20 вересня під час обстрілу з танку внаслідок вибухової хвилі та ураження уламками в районі населеного пункту Північне Донецької області.

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!