Львівщина сьогодні прощається з шістьма військовими

4145 0
Вони загинули в боях за Україну.
УМОВНЕ ФОТО З ПРОЩАННЯ З ВІЙСЬКОВИМ У ЛЬВОВІ / ТВОЄ МІСТО

УМОВНЕ ФОТО З ПРОЩАННЯ З ВІЙСЬКОВИМ У ЛЬВОВІ / ТВОЄ МІСТО

Сьогодні Львівщина прощається із шістьма Героями, які загинули в російсько-українській війні.

Орест Ямрос

Львів’янин. Під час повномасштабного вторгнення Орест вступив до лав територіальної оборони. З жовтня 2023 року боронив Батьківщину у складі 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади. Воїн загинув 1 січня 2024 року. Йому було 40 років. У захисника залишилася мати, дружина та двоє дітей.

Володимир Качала

Мешканець села Ракова Самбірського району. Володимир був командиром гранатометного відділення взводу вогневої підтримки спеціального призначення, роти снайперів спеціального призначення НГУ. Загинув 26 грудня 2023 року у Сєвєродонецькому районі Луганської області. Захисникові було 26 років.

Леонід Корягін

Червоноградець. Воїн проходив службу у військовій частині А4010. Загинув 30 грудня 2023 року на Донеччині. Захиснику було 24 роки.

Андрій Палюшинський

Червоноградець. Андрій служив у лавах військової частини А4010. Загинув 1 січня 2024 року. Воїну було 36 років. У нього залишилися мати, брат та діти.

Сергій Вацик

Мешканець міста Сокаль. Сергій був навідником-оператором 2-го розвідувального відділення 1-го розвідувального взводу військової частини А4056. Загинув 30 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання у Луганській області.

Андрій Мовчан

Захисник з Лопатинської громади. Андрій проходив службу у військовій частині 3028. Загинув 14 грудня 2023 року під час стрілецького бою у Пологівському районі Запорізької області. Воїну виповнилося 22 роки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!