Львівщина відновить понад 300 зруйнованих об'єктів Херсонської області

1051 0
Йдеться про житло та об'єкти соціальної інфраструктури у селищі Біла Криниця, селах Нова Зоря і Таврійське.
Фото:ЛОВА

Фото:ЛОВА

Львівська область долучилася до проєкту «Пліч-о-пліч», в межах якого відновить понад 300 зруйнованих об'єктів на Херсонщині. Йдеться про житло та об'єкти соціальної інфраструктури у селищі Біла Криниця, селах Нова Зоря і Таврійське. 

Джерело: Львівська ОВА

За словами очільника Львівської ОВА, фахівці вже були на місці та вивчили ситуацію. Наразі в області формують ремонтні бригади. Почати планують із базових потреб – заміни пошкоджених вікон, дверей та дахів. Опісля Львівщина долучиться до капітального будівництва.

«Люди настільки чекали повернення України, що після того, як наші захисники прогнали окупантів, одразу ж повернулися у домівки і живуть там, попри те, що будинки зруйновані… Але на вулиці середина літа. Треба думати про осінь і зиму», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Львові почали проводити протиаварійні роботи у будинках, що зруйновані внаслідок російської ракетної атаки 6 липня. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!