Львівщина втратила ще 6 захисників на війні з окупантами

12632 0
Про чин похорону захисників повідомлять згодом.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Руслан Трач

На фронті загинув мешканець Львівщини Руслан Трач. Про це повідомила Перемишлянська міська рада.

«У нашій громаді знову сумна звістка! Під час мінометного обстрілу на Миколаївщині, загинув Трач Руслан Богданович – житель с.Кореличі», – йдеться в повідомленні.

Про зустріч Героя та чин похорону повідомлять згодом. 

Олег Курський

У бою з російськими окупантами загинув львівʼянин Олег Курський. 

«Нам тебе дуже бракуватиме! Ми будемо тебе завжди пам’ятати, ти залишишся з нами назавжди! Олег Курський вічна пам’ять!», – повідомив Орест Залипський у Фейсбуку.

 Костянтин Степанов

На війні з росією загинув мешканець Стрийщини Костянтин Степанов.

«В запеклих боях з окупантами, захищаючи Україну, героїчно загинув Степанов Костянтин. Щирі співчуття дружині, дітям, рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять та слава Герою!», – повідомили у Фейсбук-спільноті «Наш Стрий». 

Віктор Налапший

Внаслідок бойового зіткнення загинув мешканець Львівщини Віктор Налапший.

«З превеликим жалем та сумом повідомляємо про загибель внаслідок бойового зіткнення Віктора Налапшого, мешканця с. Станків Моршинської територіальної громади. Висловлюємо щирі співчуття близьким та рідним загиблого воїна», – повідомили у Фейсбук-спільноті «Твій Стрий». 

Владислав Косенков.

Захищаючи Україну, військовослужбовець 24 ОМБр ім. короля Данила, 22-річний Косенков Владислав.

«Висловлюємо співчуття рідним, близьким, побратимам полеглого Героя. Нехай добрий, світлий спомин про Владислава назавжди залишиться у серцях всіх, хто його знав, любив та шанував», – повідомила Новояворівська міська рада. 

Прощання з українським захисником відбудеться у середу, 14 вересня, о 12:00 год в храмі Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ с. Старичі. Поховають бійця на місцевому цвинтарі. 

Андрій Пенцак


48-річний мешканець Львівщини Андрій Пенцак загинув на війні з російськими окупантами. 

«У боротьбі з російським агресором загинув мешканець Гірника, наш Герой Андрій Пенцак, 1974 року народження. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати», – повідомила Червоноградська міська рада. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Антоніна Костик

Фото Фейсбук

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!