Львівщина втратила ще чотирьох захисників на війні з росією

12702 0
Фото: mukachevo.net

Фото: mukachevo.net

Андрій Балай

Від рук російських окупантів на передовій загинув львів’янин, багаторічний вболівальник футбольного клубу «Карпати», військовослужбовець 24-ої окремої механізованої бригади 26-річний Андрій Балай. З початком повномасштабного вторгнення, 25 лютого чоловік пішов у військкомат і через декілька днів відправився на луганський напрямок.

Виконуючи бойові завдання поблизу Попасної, воїн отримав важке мінометне поранення та був евакуйований. Проте будівлю, куди привезли бійця, обстріляли знову.

Володимир Бойчук

У бою з окупантами загинув 44-річний мешканець міста Стрий, військовослужбовець Володимир Бойчук. Захисник навчався у місцевій школі №1, закінчив ВПУ №35, у мирний час працював на заводі «Леоні».

Сержант, навідник кулемеьного взводу військової частини Володимир Бойчук загинув під час ворожого обстрілу на Миколаївщині. У Героя залишились дружина та донька. Про час прибуття кортежу та похорону у Стрийській міській раді повідомлять згодом.

Богдан Гром

На війні з росіянами загинув мешканець села Нагуєвичі Дрогобицького району, 58-річний сержан Богдан Гром. Чоловік народився та проживав у рідному селі. Закінчив Підбузьке ПТУ. Останні роки працював у філії Львівобленерго у Дрогобичі.

З початком великої війни, 7 березня захисник відправився до військової частини та практично одразу – в зону бойових дій. Відтоді Богдан Гром безперервно перебував в областях, де велись активні бої. 13 вересня воїн загинув під час виконання бойових завдань на території Донецької області. У загиблого Героя залишилась жінка та троє дітей.

Про час прибуття конвою з тілом загиблого бійця та чин похорону у Дрогобицькій міській раді повідомлять додатково.

Роман Баран

На фронті загинув мешканець села Калинка Городоцької громади, головний сержант Роман Баран. Воїн поліг у боях з російською армією на Миколаївщині 12 вересня. У результаті п мінометного та артилерійського обстрілу, а також ворожих авіаударів чоловік отримав поранення, несумісні з життям.

У Героя залишились батьки, брат, син і донька. У Городоцькій міській раді про прибуття кортежу з тілом загиблого та час прощання з воїном повідомлять згодом.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.
Юлія Осим
Фото із соцмереж та відкритих джерел

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!