Львівщина втратила у війні ще двох Героїв

2610 0
Вони загинули у бою з окупантами.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

У російсько-українській війні загинув 20-річний мешканець села Задвір’я на Львівщині, уродженець Побужанів, солдат Олександр Кузик. Про це повідомили у Красненській селищній територіальній громаді Золочівського району. 

Його призвали на військову службу 6 грудня 2022 року. Воїн служив стрільцем аеромобільного батальйону військової частини. Загинув 9 лютого 2023 року поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.  Причина смерті – ушкодження внаслідок військових дій від вибухів та осколків.

Читайте також: Львівщина втратила семеро своїх воїнів, які захищали Україну

Проживав у Задвір’ї разом із дружиною та дитиною. Про дату, час та місце поховання повідомдять додатково.

У бою з окупантами загинув мешканець села Буховичі, що на Львівщині, Ігор Сатурко. Про це повідомили у Мостиській міській раді. 

До останнього подиху захищав рідну землю,мужньо боровся з окупантами,своєю мужністю наближав Перемогу. Сьогодні у його рідному селі відбудеться похорон.

 
Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!