Львівщина втратила у війні ще двох Героїв

1959 0
43-річний Герой Ігор Андрухів – мешканець Лішні, та 36-річний стебничанин Андрій Ткач полягли у боротьбі з ворогом.

На війні з росією загинули двоє захисників із Дрогобицької громади на Львівщині. 43-річний Герой Ігор Андрухів – мешканець Лішні, та 36-річний стебничанин Андрій Ткач полягли у боротьбі з ворогом. Про це повідомили у Дрогобицькій міськраді.

Андрій Ткач народився у Стебнику, тут і проживав. Навчався у місцевій гімназії №6 імені Героїв АТО. Із 2010 року по 2018 рік працював вчителем у цьому навчальному закладі. У 2015 році пішов добровольцем в АТО.

На фронт потрапив з початком великої війни, був мобілізований. Загинув воїн під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Нью-Йорк, Донецької області, отримавши поранення несумісні із життям. У нього залишились тато, сестра та син.

Читайте також: Львівщина втратила семеро своїх воїнів, які захищали Україну

16 лютого, о 13:00, відбудеться похорон Ігоря Андрухіва у церкві святого Михаїла, що у Лішні. Із 5 березня минулого року він виконував бойові завдання у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Поблизу населеного пункту Бахмут захисник отримав осколкове поранення в голову та був прооперований у лікарні у Дніпрі. Після цього його доправили у лікарню Вінниці, де згодом від отриманих травм він помер.

У загиблого Героя залишились двоє неповнолітніх дітей.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!