Львівщина втратила у війні ще двох Героїв

3533 0
Іван Стрелков та Андрій Одинак полягли у бою з російськими окупантами.

Виконуючи бойове завдання, загинув військовослужбовець, мешканець с. Велика Білина з Львівщини Іван Стрелков 1988 року народження. Про це повідомили у Самбірській районній державній адміністрації.

Воїн поліг 18 лютого 2023 року у бою в селі Площанка, що на Луганщині. 

У боротьбі за Україну на Донеччині загинув стриянин Андрій Одинак 1987 року народження. Як повідомили у Стрийській міськраді, Герой був стрільцем-снайпером  аеромобільного батальйону військової частини.

Про час прибуття Героя додому повідомлять згодом.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!