Львівщина втратила у війні з окупантами ще двох Героїв

3574 0
Володимир Христин та Микола Умінський полягли в бою з ворогом.
Фото: СОКІЛЬНИЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Фото: СОКІЛЬНИЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

12 квітня на Донеччині, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу й незалежність загинув Герой Володимир Христин, 1976 року народження. Про це повідомили у Червоноградській міській раді.

«Висловлюємо щирі співчуття родині Героя, розділяємо біль непоправної втрати та схиляємо голову в скорботі. Воїн віддав найцінніше за кожного з нас – не маємо права забути ціну нашої незалежності. Світла пам‘ять і вічна слава Герою…», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Під час виконання бойового завдання загинув боєць зі Львівщини

Також під час виконання завдань з охорони важливих об’єктів інфраструктури помер військовослужбовець, уродженець міста Новий Розділ Микола Умінський 1976 року народження. 

Як повідомили у Новороздільській громаді, кортеж з тілом військовослужбовця прибуде до Нового Роздолу в понеділок 17 квітня орієнтовно о 15:00 та прослідує за маршрутом пр. Шевченка – вул. Яворницького – церква Святого Миколая ПЦУ. 17 квітня о 20:00 відбудеться парастас в каплиці церкви Святого Миколая ПЦУ, 18 квітня о 13:30 – чин похорону. Про можливі зміни повідомлять на офіційній сторінці Новороздільської міської ради

Відповідно до розпорядження міського голови на території Новороздільської громади 17-18 квітня оголошено Днями жалоби.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!