Львівщина втратила у війні з окупантами ще трьох Героїв

21778 0
Петро Кулик, Володимир Синиця та Микола Ханащак загинули у бою з російськими окупантами.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

Львівщина втратила у війні з окупантами ще трьох Героїв. У березні цього року від вроржої кулі загинув Петро Кулик зі Стрийщини. Захисник поліг на Донеччині. Йому було 56 років. Про це повідомили у Стрийській міськраді.

Петро Кулик – сержант, старший стрілець батальйону «Карпатська Січ». Із сім’єю проживав у Стрию. Навчався у школі №1 та ВПУ №8. Учасник українських революцій – Помаранчевої та Революції Гідності. Доброволець, прагнув потрапити на фронт, щоб пліч-о-пліч з побратимами захищати Україну. Без батька залишилися син та донька, без чоловіка – дружина.

Читайте також: Львівщина втратила на війні з росією ще одного Героя

Також на війні загинули двоє воїнів з Мостищини – Володимир Синиця та Микола Ханащак. Про це Мостиській міській раді повідомили родичі загиблих.

«Небесне військо поповнилось ще двома нашими земляками – Володимиром Синицею та Миколою Ханащаком. Наші мужні воїни віддали свої життя за нашу з вами незалежність… Щирі співчуття рідним та близьким! Вічна пам‘ять Героям!», – йжеться в повідомленні.

Нагадаємо, що  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!