Львівщина втратила у війні з росією ще двох Героїв

4699 0
Іван Васьків та Василь Грицай загинули у боях з окупантами.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

26 березня загинув житель с. Бісковичі, що на Самбірщині, навідник-оператор механізованої роти Іван Васьків, 1978 року народження. Воїн поліг під час виконання службових обов’язків поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області. Про це повідомили у відділі освіти Бісковицької громади. 

«Сільський голова Михайло Яремко та колектив Бісковицької сільської ради висловлюють щирі співчуття родині загиблого. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У боях за Київ загинув 21-річний військовий із Львівщини

Також війна забрала ще одного мешканця Львівщини – Василя Грицая, жителя села Батятичі. Про це повідомила Кам'янка-Бузька міська рада.

Він із серпня 2022 року став на захист держави. Загинув в бою 15 березня 2023 року. У січні цього року йому виповнилось 39 років.

«Зі слів військового керівництва, за час проходження військової служби зарекомендував себе з позитивної сторони, користувався авторитетом серед колег та підлеглих, підтримував високий моральний дух у підрозділі», – додають у міськраді.

Без батька залишився 5-річний син.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!