Львівщина посіла друге місце на шкільних лігах, які зародилися у Львові

494 0
Черлідерки Львівського ліцею імені Івана Пулюя стали абсолютними переможницями серед усіх школярок України.
фото: львівська ова

фото: львівська ова

Львівщина посіла друге місце у шкільних лігах «Пліч-о-пліч» серед усіх областей. Область стала єдиною, яка зібрала повний комплект нагород – перше, друге та третє місця. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Зокрема, черлідерки Львівського ліцею імені Івана Пулюя стали абсолютними переможницями серед усіх школярок України. Учениці Стрийського ліцею імені Андрія Корчака вибороли «срібло» у головних змаганнях з волейболу; А волейболісти Сокальської ЗШ №2 привезли з цих змагань «бронзу».

«Також хочу відмітити освітян Самбірського Ліцею Андрія Чайковського, Жидачівського ЗЗСО №2 та Середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 29 м. Львова, які по-особливому активно долучилися до організації Шкільні ліги Львівщини», – додав Максим Козицький.

Читайте також: Чи почуваються учні безпечно в школах Львова. Результати дослідження

Нагадаємо, 5 лютого проєкт стартував одразу у 5 місцях України, які символічно представляли 5 різних видів спорту, з яких починаються всеукраїнські ліги: Київ (баскетбол), Київщина (футзал), Одещина (волейбол), Дніпропетровщина (спортивне орієнтування) і Львівщина (черлідінг).

Проєкт «Пліч-о-пліч» в першому сезоні охоплює 20 областей України та м. Київ. В змаганнях зареєструвалися 29 055 команд (з яких з Львівщини – 2850 команд), а це більше 300 000  школярів та більше 5000 закладів середньої освіти.

Головна мета проєкту – залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, можливість самовиразитися, відчути командний дух, атмосферу спілкування, дружби, психоемоційна підтримка та можливість подорожувати з командою різними куточками нашої країни.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!