Львівщиною курсуватиме оновлена електричка. Фото

3609 0
За яким маршрутом курсуватиме електричка, поки що не повідомляють.
фото: сторінка Євгена Кравцова у Facebook

фото: сторінка Євгена Кравцова у Facebook

З наступного року на Львівській залізниці курсуватиме оновлена електричка. Про це повідомив в.о. голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов на своїй сторінці у facebook. Проте, за яким саме маршрутом вона курсуватиме, наразі невідомо.

Читайте також: Зі Львова на свята курсуватимуть додаткові потяги. Перелік, розклад

«Сьогодні приймаємо останню на цей рік модернізовану електричку, яка курсуватиме на Львівській залізниці. Такі електрички вже перевозять пасажирів човниковим рухом у Київській області за маршрутом Святошин – Клавдієве – Святошин», – написав він.

За його словами, оновлення однієї електрички коштує близько 46 мільйонів гривень, придбання нової коштує в 10 разів дорожче.

Читайте також: Як повернути електронні залізничні квитки у період тимчасового мораторію. Інструкція

Також він додав, що цьогоріч залізничники провели наймасштабніше за останні 7 років оновлення рухомого складу. Окрім пасажирських вагонів в «Укрзалізниці» поповнили парк новими 2550 піввагонами, з яких 2500 були побудовані на власних заводах.

Фото зі сторінки Євгена Кравцова у Facebook

Опублікував Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!