Львівщину засипало снігом. Де водіям перечекати негоду

738 0
У найближчі дні синоптики прогнозують погіршення погоди.
Фото умовне, nokiantyres

Фото умовне, nokiantyres

Синоптики прогнозують погіршення погоди на Львівщині у найближчі дні. В області вже діють стоянки та місця відстою для вантажівок та іншого великогобаритного транспорту. Про це повідомив голова львівської ОВА Максим Козицький.

Водіям вантажівок рекомендують користуватися спеціальним стоянками, увесь перелік можна подивитися за посиланням

Місця відстою розташовані на трасах Київ-Чоп, Східний підʼїзд до Львова, Тернопіль-Львів-Рава-Руська, Львів-Краковець, Західний обʼїзд Львова, Львів-Шегині, Стрий-Умань, Дніпро-Ізарине, Мукачеве-Івано-Франківськ-Львів, Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці, Львів-Самбір-Ужгород, Львів-Радехів-Луцьк, Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква.

Читайте також: На яких вулицях Львова зараз прибирають сніг. Онлайн-мапа

Нагадаємо, що через негоду на Львівщині почали роботу 10 мобільних Пунктів Незламності. Перелік читайте у новині.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!