Львівська акція до дня святого Миколая стала всеукраїнською. Як долучитися?

4217 0
До соціального флешмобу «Я допомагаю святому Миколаю. А ти?» долучились громадські активісти з усієї України. Львів’ян також запрошують допомогти виконати побажання дітей-сиріт.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

З 16 листопада товариство допомоги «Свербивус» розпочало соціальний флешмоб «Я допомагаю Миколаю. А ти?». Основна мета заходу привернути увагу до потреб дітей у сиротинцях.

За словами організатора проекту, Марти Присяжнюк, акцію «Листи до святого Миколая» цьогоріч підтримали громадські активісти шести міст України: Вінниці, Рівного, Івано-Франківська, Одеси, Києва та Львова. В цих містах пакунки до дня святого Миколая збиратимуть до 16 грудня.

Для того щоб долучитись до акції потрібно:

  • Вибрати листа зі списку запропонованих тут.
  • Відмітитись у координатора, що ви дійсно виконаєте бажання конкретної дитини. Для цього потрібно зателефонувати за номером – 050 – 373 – 15 – 96.
  • Зібрати пакунок і передати його за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 190; вул. Городоцька, 357;  вул. Б. Хмельницького, 217;  вул. Пасічна, 153.

 

Читайте також: У Львові збирають подарунки на Миколая для дітей учасників АТО

Також можна доєднатися до соціального флешмобу. Для цього потрібно сфотографувати себе з папірцем на якому написано «Я допомагаю святому Миколаю. А ти?» і опублікувати його в соціальних мережах з хештегом #ядопомагаюмиколаю. Це дозволить більшій кількості людей дізнатись про флешмоб та долучитись до нього.

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!