Львівська борчиня Юлія Ткач перемогла росіянку і стала чемпіонкою Європи з вільної боротьби

2049 0
У фіналі Юлія Ткач перемогла росіянку Інну Тражукову з рахунком 2-1.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Львів’янка Юлія Ткач стала чемпіонкою Європи з вільної боротьби. Про це повідомили в управлінні фізичної культури на спорту ЛОДА,

Фінальна сутичка у ваговій категорії 62 кг чемпіонату відбулася вчора, 14 лютого. Львівська борчиня Юлія Ткач у чвертьфіналі турніру перемогла білоруску Вероніку Іванову (12:2), у півфіналі перемогла Тетяною Омельченко, спортсменку, що виступає за Азербайджан (4:0), а у фіналі перемогла росіянку Інну Тражукову (2-1). Тренують Юлію Олександр Ткач та Юрій Копитко.

Ще дві представниці Львівщини вибороли на чемпіонаті дві срібні та дві бронзові медалі. Зокрема, Оксана Лівач у боротьбі за титул чемпіонки Європи у ваговій категорії 50 кг поступилась болгарській спортсменці Міглені Селішко й посіла друге місце.

Соломія Винник теж виборола срібло. Спортсменка виступала у ваговій категорії 55 кг. Її тренує Орест Скобельський. У фіналі Соломія поступилась росіянці Ользі Харащавцевій.

Бронзу отримала Ангеліна Лисак у ваговій категорії до 59 кг. У втішній сутичці у першому періоді вона здобула перемогу над німкенею Лаурою Мертенс. Здобула перемогу у бронзовому фіналі й Алла Черкасова у ваговій категорії 68 кг. Борчиня учора перемогла білоруску Ганну Садчанку.

ТЕГИ: Юлія Ткач

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!