Львівська дизайнерка Оксана Караванська представить свою колекцію у Давосі

4607 0
Колекція Haute Couture 2020 натхненна силою та містикою гір.
Фото надали організатори

Фото надали організатори

Львівська дизайнерка Оксана Караванська 23 січня представить свою колекцію Ukrainian Haute Couture під час Всесвітнього економічного форуму у Давосі. Модне шоу відбудеться в Українському Домі. Про це повідомляють організатори.

Під темою «Україна: творчість, інновації, можливості» Український Дім у Давосі презентує найкращі досягнення країни. 

«Колекція Haute Couture 2020 натхненна силою та містикою гір. Ця колекція поєднує в собі давню гуцульську музику та сучасну графіку, новітні технології з авторськими орнаментами, міксує глибокі історичні та культурні сенси», – кажуть організатори.

П'ять років тому Оксана Караванська заснувала Vyshyvanka Couture як цілком ексклюзивну річ у єдиному екземплярі. Згодом ця лінія переросла в Український Haute Couture, що має на меті просування іміджу України у світі. Тож презентації колекцій дизайнерки відбулись уже у Нью-Йорку, (Національний мистецький клуб, 2014 р.) та у Парижі та Санлісі,(2016 р.), а також на Київському форумі з безпеки 2017 року.

Фото надали організатори


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!