На благодійному ярмарку Львівської філармонії зібрали майже 150 тисяч гривень для ЗСУ

1010 0
Потяг Ніно Катамадзе, яка мала виступати на заході, запізнився.
Фото Львівської національної філармонії

Фото Львівської національної філармонії

Львівська філармонія та оркестр «INSO-Львів» у неділю, 12 червня, провели благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України, на якому зібрали понад 143 тисячі гривень. Про це повідомили у філармонії.

«Ми не очікували такої кількості і активності серед відвідувачів. Ярмарок відвідали люди з усієї України. Діти несли заощадження, аби пожертвувати їх нашим захисникам. І дорослі, і малеча з радістю слухали музику, писали листи захисникам, завдяки яким ми маємо можливість зустрічатись», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині молодята віддали ЗСУ подаровані 100 тисяч гривень

Як зазначають у повідомленні, на заході також мала виступити грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе, однак поїзд, яким вона їхала, через повітряну тривогу спізнився, тож артистка не встигла на ярмарок. Натомість її концерт відбудеться 17 червня у філармонії разом з INSO-Lviv та Ніколозом Рачвелі.

До слова, Львівська філармонія також запрошує усіх охочих долучитися до онлайн-аукціону, який триватиме до кінця цього тижня. Лоти аукціону, серед яких зустрічі з відомими людьми, майстерки, іграшки, прикраси, твори мистецтва, розміщені на сторінці «INSO-Львів».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!