Львівська гімнастка Христина Погранична стала абсолютною чемпіонкою України

2553 0
Дівчина набрала найвищу кількість балів в усіх шести видах вправ.
Фото: Марія Музиченко

Фото: Марія Музиченко

25 жовтня в Ужгороді завершився чемпіонат України з художньої гімнастики, абсолютною чемпіонкою якого стала львівська 16-річна гімнастка Христина Погранична. Про це повідомляє львівське відділення НОК України.

Львів'янка здобула звання абсолютної чемпіонки за сумою балів усіх шести видів вправ: вправа без предмета, скакалка, обруч, м’яч, булави та стрічка.

Читайте також: Львів хоче приймати зимові Олімпійські ігри 2030 року

Нагадаємо, цьогоріч Христина Погранична дебютувала у категорії сеньйорів (майстри спорту). У вересні на своєму першому чемпіонаті світу з художньої гімнастики серед дорослих, де була наймолодшою учасницею, львівська гімнастка посіла 12 місце та завоювала олімпійську ліцензію. Таким чином, вона стала першою в історії львів’янкою, яка здобула ліцензію на участь в Олімпійських іграх з художньої гімнастики.

Тренує дівчину також львів'янка Ірина Руда.

Христина Погранична з тренеркою Іриною Рудою на чемпіонаті України в Ужгороді. Фото: Марія Музиченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!