Львівська гімнастка виборола срібло на Міжнародному турнірі

1209 0
Срібло Христині дісталося за сумою багатоборства.
Христина Погранична / Фото: getty images

Христина Погранична / Фото: getty images

Львів'янка Христина Погранична стала срібною призеркою Міжнародного турніру з художньої гімнастики, що відбувається у Польщі. Про це повідомили в управлінні спорту Львівської міської ради.

Срібло Христині дісталося за сумою багатоборства. Ціна медалі – 122, 350 бала. Більший бал був лише у багаторазової призерки чемпіонату світу – болгарки Стіліані Ніколової.

Читайте також: Львів’янка виборола «бронзу» на турнірі з художньої гімнастики у Болгарії

«Срібна медаль у багатоборстві може бути не єдиною у Христини, адже вона буде буде змагатися за нагороди в усіх фіналах, що відбудуться сьогодні, 7 травня», – повідомили в міському управлінні спорту.

Нагадаємо, що у квітні Христина Погранична виборола бронзову медаль з художньої гімнастики на Міжнародному турнірі, які відбувалися 7-9 квітня у столиці Болгарії.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 
 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!