Львівська команда увійшла до основного турніру міжнародних змагань з водного поло

635 0
ВК «Динамо» Львів» зіграли три поєдинки та посіли перше місце в групі.
Фото: управління молоді та спорту Львівської ОВА

Фото: управління молоді та спорту Львівської ОВА

Львівська команда «Динамо» Львів» з водного поло пройшла до основного турніру міжнародних змагань Північної ліги The Nordic League Final 8. Про це повідомило управління молоді та спорту Львівської ОВА. 

«У Стокгольмі завершився другий етап масштабних міжнародних змагань The Nordic Water Polo League. Ватерполісти ВК «Динамо» Львів» зіграли три поєдинки та посіли перше місце в групі H», – йдеться у повідомленні. 

Відтак, львів’яни обгірали команди Швеції («Нептун Стокгольм»), Литви («Вільнюс Дельфінас») та Фінляндії («Кетус Еспоо»). 

Загалом участь у міжнародному турнірі «Північна ліга» беруть 22 команди. Підсумковий етап, де і змагатиметься «Динамо» Львів» за першість, відбудеться у Стокгольмі вже 7-9 червня.

Нагадаємо, що до 100-річчя львівського боксу у дворику львівської ратуші проведуть благодійний турнір з боксу.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!