Львівська лікарня швидкої допомоги хоче встановити фонтан за півмільйона гривень

5078 0
У лікарні запевняють, що фонтан потрібен не лише для благоустрою території, а й для терапії
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Львівська лікарня швидкої допомоги просила 500 тисяч гривень на встановлення скульптурної композиції – фонтану поруч із будівлею. Про це йшлось під час засідання депутатської комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради.

Читайте також: Із лікарень Львова створять три медичні об’єднання. Що зміниться для пацієнтів

Півмільйона гривень з бюджету міста Львова попросила клінічна лікарня швидкої допомоги у Львові для встановлення фонтану на вулиці Миколайчука,9.

У лікарні запевняють, що фонтан потрібен не лише для благоустрою території, а й для терапії, зокрема для покращення психо-емоційного стану пацієнтів.

«Ми хочемо створити кращі умови, це в терапевтичних цілях, для пацієнтів», – намагався відстояти ідею облаштування фонтану представник лікарні.

Депутати ж обурились. Вони не погодили виділення коштів, зазначивши, що у місті чимало нагальніших потреб та є проблеми із наповненням бюджету.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!