Львівська митниця купить у фірми з Києва дизпалива на понад мільйон гривень

1144 0
Закупівля дизпалива відбувається з другої спроби, оскільки перші торги не відбулися.
Фото: traktorist.ua

Фото: traktorist.ua

30 вересня цього року Львівська митниця провела тендер на закупівлю 22 700 літрів дизельного палива. Очікувана вартість закупівлі становила 1 224 500 гривень, у результаті дизпаливо придбають за 1 086 882 гривень.

Джерело: «Prozorro»

У торгах зголосилися взяти участь три компанії. Товариство з обмеженою відповідальністю «Укрпетролцентр», що займається оптовою торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. Компанія зареєстрована у Києві, а її засновницею є киянка Анна Карпінець. Інша компанія, яка подала пропозицію на торги, ТОВ «КМ Енерджі» з міста Костопіль Рівненської області. Підприємство, засноване мешканками Рівного Юлією Мазур та Іриною Панащук, займається роздрібною торгівлею пальним. Ще одна компанія-учасник аукціону – ТОВ «СТКМ», цінова пропозиція якого виявилася найкращою. Підприємство засноване у Києві, основним видом діяльності є неспеціалізована оптова торгівля. Засновником фірми є мешканець Запорізької області Андрій Степанець.

Читайте також: Бюро судмедекспертизи у Львові вдруге купує медтехніку на понад 17 млн грн

Львівська митниця повідомила про намір укласти договір з ТОВ «СТКМ» на поставку товару. Строк поставки товарів та надання послуги до 31 грудня 2022 року.

Зазначимо, що тендер на закупівлю дизельного палива Львівська митниця оголосила вдруге. Так, у серпні цього року на аукціон з придбання 21 000 літрів дизельного палива, вартістю 1 224 500 гривень, пропозиції подали двоє часників – ТОВ «КМ Енерджі» та ТОВ «СТКМ», однак торги не відбулися. Офіційна причина відхилення пропозицій – відсутність електронних підписів під час подачі документів на аукціон.

Також, за даними платформи «Dozorrо», за період від серпня 2021 року Львівська митниця не проводила подібних тендерів на закупівлю палива у таких об’ємах та за таку вартість. Лише у липні цього року було проведено аукціон щодо закупівлі 5000 літрів бензину А-95 та 1260 літрів дизельного палива на загальну вартість 327 000 гривень. Переможцем у цих торгах стало товариство з обмеженою відповідальністю «Лівайн Торг» з Дніпра.

Нагадаємо, що компанія ТОВ «СТКМ» раніше також стала переможцем у тендері «Львівелектротрансу» щодо закупівлі кількох тонн металу для виготовлення «буржуйок». 

Додамо, що в серпні цього року новим керівником Львівської митниці став ексочільник Харківської митниці Олег Шахрай. До того посаду керівника Львівської митниці займав Даниіл Меньшиков, у помешканні якого провели обшуки у кримінальному провадженні щодо незаконного звільнення від сплати мита за ввезені з-за кордону автомобілі.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!