Львівська облрада планує замовити подарункові годинники за 235 тисяч грн

2718 0
На зворотній стороні розміщуватиметься герб Львівської області.
Фото умовне/unsplash

Фото умовне/unsplash

Управління майном спільної власності Львівської ОВА оголосило тендер на 100 наручних чоловічих годинників у подарунковому футлярі з логотипом Львівської області. 

У технічній специфікації тендеру зазначено таке: 

«Механізм годинника повинен бути японським кварцовим з наявністю секундної стрілки та з функцією дати календаря. Циферблат – світлого кольору з накладними металевими значками сріблястого кольору – римські цифри та позначки між ними. Три стрілки сріблястого кольору. Ремінь повинен бути з натуральної шкіри природньої структури чорного кольору. Застібка – пряжка з нержавіючої сталі з покриттям IPS. Ширина ремінця відповідає ширині між вушками корпусу годинника»

Як розповів Tvoemisto.tv голова управління спільної власності Львівської ОВА Андрій Білоус, такі годинники використовуватимуть як одні з найцінніших подарунків від керівництва ЛОВА.

«Відповідно до наших повноважень, ми забезпечуємо придбання такого типу продукції, аби обласна рада могла такі нагороди, чи військовим, чи комусь іншому, вручати», – зазначив він.

Читайте також: У Львові за понад 22 млн грн планують капітальний ремонт басейну в навчальному закладі

Очікувана вартість проєкту складає 235 тис. 500 грн. Наразі виконавець замовлення невідомий.

Нагадаємо, що львів'яни і не тільки активно дискутують щодо проєктів створення в місті алеї «Вишиванка» за 17 млн грн, реконструкції вул. Миколайчука, середнього ремонту автодороги Дрогобич – Довголука за 265 млн грн. «Твоє місто» постійно стежить за такими витратами і працює з експертами, зокрема аналітичного центру State Watch, який контролює видатки в процесі відбудови України. І щоб перевести ці розмови з площини емоцій у площину конструктиву, провело в партнерстві зі State Watch дискусію «Видатки Львова і Львівщини у час війни. Матеріал за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!