Львівська ОВА фінансує подкаст вартістю понад 16,5 тис грн за епізод

818 0
Таких епізодів наразі заплановано 12.
Фото умовне

Фото умовне

Львівська ОВА спільно з радіо «Сковорода» фінансує подкаст «Найвища цінність». Вартість одного епізоду становить 16 тис. 666 грн. Про це у відповідь на інформаційний запит Tvoemisto.tv повідомила директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА Ірина Гаврилюк.

«У 2023 році Програмою передбачено фінансовий ресурс у розмірі 200 тисяч грн на створення дванадцяти подкастів. Метою проєкту є: сприяння збереженню ідентичності української нації, зростання конкурентоспроможності та популярності україномовного культурного контенту, наповнення інформаційного простору якісним україномовним продуктом, формування у молоді громадянської позиції на позитивних прикладах успішних особистостей», – йдеться у відповіді на запит. 

Читайте також: Скільки коштів витратила Львівська ОВА на дрони військовим

Подкасти «Найвища цінність», які веде Ірина Снітинська, реалізовуються в рамках з Комплексної програми посилення державотворчої й консолідаційної ролі української мови у Львівській області на 2023-2026 роки, яку затвердив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

«Найвища цінність» – українськомовний подкаст про глибокі, світоглядні бесіди з людьми, які мають багатий життєвий досвід. Авторка та ведуча – Ірина Снітинська розпитує про цінності у дії, а не на папері: у житті, бізнесі, роботі. Як вони нами керують, нас тримають, допомагають боротись, не дають зійти з рейок та розуму. Важливий, прикладний контент і цінний досвід відомих та успішних людей», – описує подкаст Львівська ОВА.  

Зазначимо, що наразі виготовлено та опубліковано 10 епізодів подкасту. 

Нагадаємо, що на Львівщині за рахунок коштів нової обласної програми відремонтують або збудують 23 об’єкти для внутрішньопереміщених осіб, на що з бюджету виділили 189,9 млн гривень.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!