Львівська патрульна реанімувала кицю, яку врятували з пожежі. Відео

2644 0
Нещасний випадок трапився у квартирі на вул. Юрія Липи. Тварина надихалася продуктами горіння під час пожежі в помешканні господарів.
скріни з відео патрульної поліції львівської області

скріни з відео патрульної поліції львівської області

У Львові з пожежі врятували кицю, яка знепритомніла, надихавшись диму. Їй патрульні надали першу медичну допомогу та відвезли до ветеринарної клініки. Відео про це опублікували на Ютюб-каналі Патрульної поліції Львівської області.

Нещасний випадок трапився у квартирі на вул. Юрія Липи. Тварина надихалася продуктами горіння під час пожежі в помешканні господарів. Напарник Володимир Микієвич виніс кицю на вулицю і передав колезі непритомну тварину. Тоді поліцейська Марина Альошина привела її до тями.

«Ми отримали виклик – пожежа. У квартирі не було людей, лише тварина – кішка Мікі. Їй надали першу медичну допомогу, бо вона надихалася димом, і відвезли в ветеринарну клініку на прохання власниці. Її на місці не було, вона прибігла після пожежі», – каже Марина Альошина, інспекторка 4 батальйону патрульної поліції Львівщини.

Уже згодом патрульна отримала повідомлення від власниці Мікі, що з кицею все буде добре, її вже забрали додому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!