Львівська політехніка продовжує карантин до кінця року

3705 0
Раніше про продовження карантину та дистанційного навчання повідомили у Франковому університеті.
фото: zavtra.in.ua

фото: zavtra.in.ua

Національний університет «Львівська політехніка» продовжує режим карантину до 31 грудня 2020 року. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили в пресслужбі вишу.

Так, відповідно до постанови Кабміну, директори інститутів та коледжів, завідувачі кафедр повинні забезпечити роботу науково-педагогічних, педагогічних, наукових працівників та інших категорій персоналу в межах затверджених робочих графіків. Студенти та працівники Університету, у свою чергу, зобов’язані інформувати керівників структурних підрозділів про появу симптомів, характерних для Covid-19.

Керівники структурних підрозділів повинні впровадити заходи безпеки, аби не допустити занесення і розповсюдження коронавірусної інфекції в стінах закладу.

Нагадаємо, що Міністерство освіти та науки також рекомендує закладам вищої та фахової передвищої освіти з понеділка, 16 листопада, перейти на змішану форму навчання, врахувавши ситуацію з Covid-19 у регіоні та конкретному закладі освіти. Раніше про продовження карантину та дистанційного навчання повідомили у Франковому університеті.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!