Львівська політехніка увійшла до топ-25 найкращих університетів світу

4785 0
За рейтингом U-Multirank найсильнішим напрямом університету кілька років поспіль є викладання і навчання.
Фото: Львівська політехніка

Фото: Львівська політехніка

Національний університет «Львівська політехніка» увійшла у топ-25 найкращих університетів світу за двома напрямами – Co-Publications With Industrial Partners та International Joint Publications (за цим вже вдруге). Щорічний рейтинг університетів опублікувало агентство U-Multirank. Про це йдеться на сайті університету.

Агентство проаналізувало 1 948 університетів із 97 країн світу, зокрема, 79 вишів України. Діяльність результатів порівнювали за п’ятьма напрямами: викладання і навчання, дослідження, передавання знань, міжнародна спрямованість, регіональна спрямованість. Найсильнішим напрямом Львівської політехніки кілька років поспіль є викладання і навчання.

Читайте також: Університети Твого міста. Перший у Львові

Найкращим університетам доступні значки, які підтверджують відповідний статус, і їх можуть використовувати на веб-сайті, в онлайн-ресурсах та маркетингових матеріалах.

Зазначається, що U-Multirank є незалежним рейтингом, підготовлений за фінансування програми Erasmus і Європейської комісії.

Окрім результатів у загальному рейтингу, «Львівська політехніка» цьогоріч також представила результати діяльності за напрямами «Фармація», «Соціальна робота», «Психологія», та посіла відповідно друге (серед п’яти), восьме (серед 15), 11 (серед 19) місця в рейтингах за цими напрямами серед закладів вищої освіти України.

Читайте також: Топ-10 найдорожчих спеціальностей львівських вишів

Нагадаємо, що через перехід у жовту зону студенти Національного університету «Львівська політехніка» перейшли на навчання в змішаному форматі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!