Коли можна піднятися на Ратушу у Львові і скільки це коштує

5224 0
Перед візитом треба обов'язково зареєструватися.
фото: твоє місто

фото: твоє місто

У Львові піднятися на Ратушу, яка внесена до списку Світової спадщини ЮНЕСКО, можна на вихідних в суботу та неділю з 9:00 до 18:00 год., проте попередньо треба зареєструватися. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі ЛМР. 

Вартість підйому на оглядовий майданчик: 50 грн – дорослий квиток, 20 грн – дитячий квиток. Обов'язково слід попередньо зареєструватися у Центрі туристичної інформації (ТІЦ), що розташований із західної сторони Ратуші, або за посиланням

Ратуша – стратегічний об'єкт, тому під час візиту всі проходять через рамку-сканер, зокрема, охорона ЛМР може провести додатковий огляд. Заборонено брати з собою: балончики, скляні пляшки, алкоголь, зброю, а також гострі предмети.

Читайте також: Львів з висоти пташиного польоту. Фоторепортаж з найвищих точок міста

Для довідки

Львівська Ратуша — адміністративний будинок у центральній частині Львова, на площі Ринок, 1. Ратуша протягом всього часу свого існування була місцем перебування центральної міської влади Львова. Сьогодні є резиденцією Львівської міської ради.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!