Львівська СБУ викрила на хабарі трьох митників. Фото

4529 0
Спецслужби задокументували сім епізодів отримання хабарів.
фото СБУ

фото СБУ

Співробітники Служби безпеки України спільно з обласною прокуратурою Львівщини викрили на систематичних хабарах трьох працівників митного прикордонного пункту пропуску «Грушів», повідомляє прес-служба СБУ.

«Правоохоронці встановили, що митники налагодили механізм отримання неправомірної вигоди за нестворення штучних перешкод для підприємців під час митного оформлення товарів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Справа Агашкова. У мережі з'явилося відео з імовірним хабарем

Оперативники задокументували сім епізодів отримання зловмисниками хабарів на загальну суму майже 13 тисяч гривень. Правоохоронці затримали правопорушників у одному із населених пунктів Яворівського району.

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 ККУ (отримання хабара) та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 1 червня цього року правоохоронці викрили двох митників, які систематично вимагали гроші з підприємців за відмову від створення штучних перешкод під час переправлення автозапчастин через кордон.

Фото прес-служби СБУ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!