Львівська соціальна школа дизайну Pixlab отримала премію від ЮНІСЕФ

1487 0
Команда Pixlab планує відчинити двері на початку 2022 року.
Фото: Pixlab

Фото: Pixlab

Проєкт соціальної школи дизайну Pixlab потрапив у трійку найкращих практик у межах ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді». Нагороду «Cities Inspire Awards» дають містам з креативними рішеннями, які хочуть покращити життя дітей та молоді. Про це Тvoemisto.tv повідомила PR-менеджерка Pixlab Олеся Кіцанюк.

«З нами у категорії боролися Богота (переможці) та Лісабон. З українських міст до фіналу ще вийшов Бахмут, і виграв, проте в іншій категорії. Потрапити до трійки найкращих практик світу – дуже надихає. Ми отримали всесвітнє визнання, визнання колег нашої сфери, визнання від ЮНІСЕФ. Це дало поштовх до подальшої роботи у сфері дизайну та його розвитку в Україні, особливо серед дітей, що потрапили у складні життєві обставини», – ділиться PR-менеджерка Олеся.

Читайте також: У Львові обрали найкращий проєкт спортцентру на стадіоні Торпедо 

Соціальна школа дизайну Pixlab є частиною мережі креативних молодіжних просторів ТВОРИ! 2019 року її заснував дизайнер Юрій Бакай та менеджерка Юліана Саврук. Тоді вони працювали в Інституті міста й починали свій шлях у креативній індустрії. Засновники Pixlab хотіли допомогти дітям у скрутному становищі, зокрема навчити дизайну і створити для них осередок спілкування.  

Наступним кроком став простір дизайну та медіа. Команда Pixlab планує відчинити двері на початку 2022 року. У приміщенні за адресою Городоцька, 285 зараз триває ремонт. Тут буде коворкінг, клас для подій, кухня та кімната для ютуберів з необхідною технікою для створення контенту. Відвідати Pixlab можна буде вільно та безоплатно. 

Інна Царук

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!