Львівська спортсменка здобула перемогу на національному чемпіонаті з боксу

882 0
За нагороди поборолись понад 400 юніорів та юніорок.
фото: Суспільне Львів

фото: Суспільне Львів

Діана Дудин стала чемпіонкою України з боксу у ваговій категорії 50 кг серед юніорок. Вона тренується у Львівському фаховому коледжі спорту. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОВА.

Водночас у ваговій категорії понад 80 кг срібло здобула Олена Фринцко з Борислава, яка тренується у Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №2. А бронзовою призеркою у ваговій категорії 63 кг стала Анна Пасюкевич з Золочівської ДЮСШ. Окрім цього, у ваговій категорії 46 кг чемпіонкою стала досвідчена боксерка з Харкова, яка зараз тренується на Львівщині, чемпіонка Європи Кіра Макогоненко. На змаганнях вона також виборола титул «Найкраща боксерка турніру».

Читайте також: 18-річна борчиня з Львівщини виборола бронзу на чемпіонаті світу з вільної боротьби

Додамо, що чемпіонат України на призи заслуженого тренера з боксу Анатолія Чумакова відбувся у Хмельницькому. За нагороди поборолись понад 400 юніорів та юніорок. Цей турнір добре відомий як в Україні, так і за кордоном.

Нагадаємо, минулого року двоє спортсменів із Львівщини стали срібними призерами на чемпіонаті Європи з боксу серед юнаків та дівчат. Це Владислав Козакевич у ваговій категорії 80 кг та Діана Дудин у ваговій категорії 51 кг. 
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!