Львівська залізниця отримала нового керівника

3771 0
Романа Черніцького представили колективу 5 березня.
Фото: wikipedia.org

Фото: wikipedia.org

Новим керівником регіональної філії «Львівської залізниці» призначили Романа Черніцького. Його представили колективу 5 березня.Про це повідомили на офіційному сайті АТ «Укрзалізниця».

Читайте також: Посадовця Львівської залізниці затримали на хабарі у 7,2 тис. доларів. Фото

Зазначається, що Роман Чернецький закінчив Київський університет економіки і технологій транспорту за спеціальністю «Залізничні споруди та колійне господарство». У 1992 році почав працювати Львівській залізниці на посадах монтера колії, дублера дорожнього майстра дистанції шляху, шляхового майстра, начальником виробничої дільниці. У 2016 його призначили заступником керівника регіональної філії з інфраструктури. З квітня 2017 року й дотепер працював директором із інфраструктури Укрзалізниці.

Нагадаємо, за інформацією Львівського порталу, 28 лютого з посади очільника Львівської залізниці звільнився Володимир Крот. Причини звільнення наразі не відомі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!