«Львівська залізниця» сплатить штраф за незаконну зрізку дерев в області

3070 0
Екологічна інспекція виявила зрізку 233 зелених насаджень різних порід на землях, що належать АТ «Укрзалізниця».
Фото: Державна екологічна інспекція у Львівській області

Фото: Державна екологічна інспекція у Львівській області

Державна екологічна інспекція у Львівській області виявила самовільну зрізку 233 зелених насаджень різних порід на землях, що належать АТ «Укрзалізниця». Про це повідомили у структурі.

Незаконна зрізка дерев завдала державі шкоди на суму 340 731 грн. Оскільки особу, яка вчинила правопорушення не встановили, інспекція в інстересах держави направила позов до суду щодо АТ «Українська залізниця» в особі регіональної філії «Львівська залізниця», як до постійного користувача лісом.

Читайте також: На Львівщині незаконно зрубали 195 дерев

Із компанії стягнуть вартість заподіяної шкоди за те, що не забезпечила охорони і збереження лісу від незаконного вирубування на наданих їй землях.

Нагадаємо, що на Львівщини повідомили про підозру дев’ятьом учасникам угруповання, які незаконно вирубали ліс на 3, 8 млн грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!