Львівська залізниця тимчасово змінила маршрут поїздів до Закарпаття. Розклад

5182 0
Зміни у розкладі та маршрутах поїздів та регіональних електричок, пов’язані з переключенням станції Бескид на новий тунель.
Фото: interbudmontazh.com

Фото: interbudmontazh.com

Через переключення залізничної інфраструктури станції Бескид у новий тунель, з 19 по 25 травня,  низка потягів, які курсують через Львів, змінить графік руху. Про це інформує прес-служба Укрзалізниці.

Зокрема, у період з 20 по 25 транвя не курсуватимуть поїзди №829/830 сполученням Львів–Ужгород–Львів та поїзд №6019/6020 Львів–Сянки–Львів.

Маршрут поїзда №6519 Мукачево–Сянки у вказаний період обмежать до Ужгорода, а поїзд №6549 Сянки–Мукачево відправлятиметься з Ужгорода із кінцевою зупинкою у Мукачевому.

Крім цього, низка приміських поїздів також курсуватимуть за зміненим маршрутом. Із повним переліком оновленого розкладу руху приміських потягів можна ознайомитись за посиланням.

Читайте також: Укрзалізниця призначила на Трійцю длдаткові поїзди через Львів. Перелік, розклад

Нагадаємо, новозбудований Бескидський тунель відкриють 25 травня. Його почали будувати у 2013 році і закінчили у жовтні 2017-го. Новий двоколійний тунель має пропускати до 200 поїздів на добу швидкістю 60-70 км/год. Загальна кошторисна вартість його будівництва за проектом становить 2 193 916,263 тисячі гривень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!