Львівське сміття пропонують вивозити у Чорнобиль

3089 1
Міський голова Львова Андрій Садовий пропонує створити резервний полігон у Чорнобильській зоні, куди б могли звозити сміття з різних областей країни.
фото: mistovechirne.in.ua

фото: mistovechirne.in.ua

Про це мер Львова заявив під час брифінгу щодо вивезення сміття зі Львова, інформує Zaxid.net.

«Є біда, місто саме не може цю проблему вирішити. Львів’яни кожного дня продукують 600 тонн сміття. А Київ, який продукує 3 тис. тонн відходів, що тоді їм робити? Моя пропозиція дуже проста – у Чорнобильській зоні зробити резервний полігон для країни», – сказав Андрій Садовий. За його словами, цей полігон має бути розрахований на екстремальні випадки і місто готове співфінансувати його облаштування.

Читайте також: Назвали перелік полігонів, які відмовилися приймати сміття зі Львова

Додамо, сьогодні у Львові переповненими є 429 майданчиків ТПВ, що складає 35% від загальної кількості у місті. Окрім того, по закладах освіти переповненими є 47 майданчиків із 116, а по закладах охорони здоров’я –10 із 35. 


Читайте також:
18 Квітня, 2017 09:13
axab Отак потрібно працювати з дітьми, щоби ми не потонули в смітті:
[***]://despro.org.ua/news/news/?ELEMENT_ID=1796
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!