Львівські аптеки пожертвували для військових обладнання на 63 тисячі грн

2041 0
Для допомоги військовослужбовцям, постраждалим під час проведення АТО на сході України, Львівський обласний осередок Всеукраїнського громадського об’єднання «Аптечна професійна асоціація України» передав Військово-медичному клінічному центру Західного регіону медичне обладнання на суму 63 506 грн.

Для укомплектування мобільного госпіталю на прохання начальника Військово- медичного клінічного центру Західного регіону полковника медичної служби Івана Гайди передали апарат високочастотний електрохірургічний ЕХВЧ-200 «Надія-4» з комплектом оснащення, два світильники операційні L2000-3Е- "Біомед", трьохрефлекторні пересувні з аварійним живленням, повідомили tvoemisto.tv у Львівському обласному осередку АПАУ.

Читайте також: В аптеці поблизу Львова молодик викрав скриньку з пожертвами для армії. Відео

Також члени осередку ініціювали у своїх аптечних закладах збір коштів у благодійні скриньки на потреби поранених військових.

Довідка. У професійну громадську організацію Львівський обласний осередок ВГО АПАУ входять керівництво та працівники аптечних мереж «D.S.», «Аптека «ЗІ», «Сімейна аптека», «На здоров’я», «Подорожник».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!