Львівські десантники здобули бронзу на чемпіонаті України. Фото

2213 0
Участь в змаганнях взяли шість команд з різних десантних частин Збройних сил України.
фото прес-служби ЛОДА.

фото прес-служби ЛОДА.

Вчора, 29 липня, біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбувся ІІ Всеукраїнський чемпіонат з функціонального багатоборства серед команд десантно-штурмових військ Збройних сил України, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Шосте місце на чемпіонаті посіла команда 81-ої окремої аеромобільної бригади із Краматорська, п’яте – 199-ий навчальний центр із Житомира. На четвертому місці – команда 25-ої окремої повітряно-десантної бригади міста Дніпра.

Львівська 80-та окрема десантно-штурмова бригада ЗСУ здобула третє місце. На другу сходинку піднялась команда 79-ої бригади з Миколаєва, а перемогу здобули десантники 95-ої бригади з Житомира.

Читайте також: У Львові для ветеранів АТО та дітей відкрили тренажерний зал

«Сьогодні наші десантники вкотре довели, що в Україні є Збройні сили, є десантно-штурмові війська. Вся країна пишається вами, бо ваша сила, витривалість та мужність наближає нашу перемогу», – зазначив начальник штабу першого заступника командувача ДШВ ЗСУ генерал-майор Андрій Ковальчук.

Переможців та учасників нагородили медалями та цінними призами. Додамо, що такі змагання відбуваються серед різних родів військ.

Фото прес-служби ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!