Львівські десантники показали, як знищили близько 50 військових елітного полку рф

1832 0
Бій українських захисників з окупантами тривав близько 14 годин.

Львівській десантники 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ знищили близько 50 військових елітного полку рф. Бій тривав приблизно 14 годин. Тоді ворог хотів перерізати одну стратегічно важливу трасу на сході України. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Наші воїни з гранатомета NLAW підпалили російську БМД, знищили близько 50 одиниць особового складу 104-го так званого «гвардійського» десантно-штурмового полку 76-ої десантно-штурмової псковської дивізії. Коли ворог зустрівся у близькому контактному стрілецькому бою з українськими десантниками, відступив. І залишав у лісосмузі тіла своїх загиблих», – написав він.

Читайте також: Львівські десантники взяли у полон трьох військових-зрадників з Криму

З його слів, наші бійці билися мужньо. Старший лейтенант Олександр Чавдар та старший солдат Олег Дубич отримали осколкові поранення, але відмовились від евакуації в медзаклад і продовжували вести вогонь, поки ворог не відступив. У той день львівська 80-ка не зупинилася на цьому бою. Артилерійській підрозділи бригади завдали масованого артилерійського удару, внаслідок якого прорідили ряди окупантів та їхньої техніки.

Нагадаємо, що артилеристи-десантники 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, працюючи в щільній взаємодії з розвідкою, успішно знищили щонайменше 73 одиниці техніки, в тому числі: танки Т-72, БМП, БМД, бронетранспортери, вантажні автомобілі та інша спецтехніка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!